15 Temmuz Şehitleri Anma Günü

Patnos Kaymakamlığı tarafından 15 Temmuz Şehitleri anma programı kapsamında, Belediye Başkanımız Sayın Reşit Kıvanç programa katıldı.

17 Temmuz 2019 - 18:19

Patnos Kaymakamı Sayın Ümit Altay tarafından düzenlenen programa Belediye Başkanımız Sayın Reşit Kıvanç yanı sıra protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, kanaat önderleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

15 Temmuz 2016’da gerçekleşen hain darbe girişiminin yıldönümünde Patnos Kaymakamlığı önünde vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Kuran’ı Kerim tilaveti ile başlanan törene vatandaşlar duygu dolu anlar yaşadı.

Gazetecilere kısa bir açıklama yapan Dedeli Belediye Başkanımız Sayın Reşit Kıvanç, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi “Anadolu topraklarında bağımsızlık mücadelesi veren milletimiz hiçbir zaman aklına esareti getirmemiştir. Hainler 15 Temmuz gecesi bir saldırıya kalkıştı ancak aziz milletimiz yurdun her yanında demokrasi, bağımsızlık ve çocuklarının geleceği için şer odaklarını durdurmayı başardı. 15 Temmuz'da Allah bize öyle bir güç verdi ki, tüm darbecilerin feleğini şaşırttık. İşte çakalların hükmü yine aslanların meydana çıkmasına kadar oldu. Bu vesile ile bu vatan için gözünü kırpmadan canını veren Şehitlerimize Allah’tan Rahmet, Gazilerimize Minnet Ve Şükranlarımı Sunuyorum.” Dedi ve demokrasi bilincine sahip çıkılması gerektiğini vurguladı.

YORUMLAR

• 0 Yorum